Kiállítóknak

Világosi Borfesztivál

2016.07.09-07.17.

Idén, július 9.-vel kezdetét veszi a Világosi Borfesztivál, mely a tradicionális falunapi programokkal indul.

A Princess Velvet Kft. olyan hagy- ományt szeretne elindítani a Világosi Borfesztivállal, melyen a helyi borászokkal karöltve lehetőséget kapnak az ország különböző termőhelyét bemu- tatva a borászok és borkereskedők, hogy a borkészítés sokszínűségét prezentálják a helybélieknek és a Balatonvilágosra látogató turistáknak.

A rendezvény helyszíne a csodálatos panorámájú Csók István sétány, Szent István Korona körüli tér.

A fesztiválon nemcsak a bort kedvelők találják meg a nekik ízlő nedűket, de a kézművesek sora és a gyermekeknek lévő játszópark is színesíti a kavalkádot.

A színpadon a kilenc napon át változa- tos zenei programok várnak minden kikapcsolódni vágyót. Nagyon remél- jük, hogy a kitűnő borok és a jó zene sok környékbelit csábít ide Balatonvilágosra.

Néhány ízelítő a programból, lesz népzene és operett, lesz country, blues, rockabilly és autentikus kubai zene, csakúgy,mint pop, funky, jazz és rock and roll est. Fellépők sorában van Kasza Tibi, Cserpes Laura, Oszvald Marika, Török Ádám és a Mini.

Folytathatnánk a sort, de akkor nem lesz meglepetés.

Várunk, tehát mindenkit július 9. és 17.-e között finom ételekkel és borokkal esténként a Szent István Korona melletti téren.

Velencei Borterasz

2016.07.30-08.07.